Felhasználónév, jelszó: Regisztráció


Szerdazene

2013-12-29 23:49:03


"Arra tessék vigyázni, azzal fogunk fent hancúrozni!"


Nehéz az agyonsztárolt, agyonfoglalkoztatott, agyonfizetett celebek élete, állandóan úton, haknik jönnek-mennek, idén már másodszor utaztunk több száz kilométert Kelet-Európába(n).

Igaz, Széles speciel épp otthon volt, úgyhogy december 27. péntek este csak lesétált a Romkertbe, mint aki jól végezte Olgát (© Boncz Géza), Adrián meg ’Szalkáról ugrott át két lassan száradó, de nem repedt bejgli közt (hogy az esküvÅ‘jérÅ‘l, az csak emelte az est fényét), szóval a nagyfejű pestiek, Hajas és Csibra csapatták fÅ‘leg a turnébuszt. Jóllehet, GergÅ‘ majdnem csak dísznek jött, mert volt, amikor úgy nézett ki, nem jut hozzá a nagy körültekintéssel Csimpinél bezárt gitárhoz és effekthez, és Dávid is bÅ‘szen megünnepelte a hazai pályán fellépést azzal, hogy amint kezdÅ‘dött volna a beállás a színpadon, abban a szent pillanatban beesett a kábelcsatlakozója a gitár belsejébe, és csak a helyi mentalisták segítségével sikerült elérni, hogy mégse legyünk trió.

Aztán azért odatettük, amink van, minden világslágerünket eltoltuk, plakátot is ajándékoztunk, és összességében - bár elÅ‘ször bobmerlinek néztük a falon a fószert - kíszricsárdz kÅ‘be vésett arca is felderült végül a paranormális tevékenységtÅ‘l: Nyíregyházán a világtörténelemben most elÅ‘ször pénteken Szerda volt!

Köszönjük a meghívást!


Szeretnénk továbbá elnézést kérni a Szabolcs Taxi kedves kollégájától, akit – nagy megrökönyödésére – hazafelé a (sikertÅ‘l) megrészegült Csibra tartott szóval, valamint nem szégyellve elmorzsolnánk az emlékezés néhány könnycseppjét az egészen fantasztikus, és hÅ‘seink életfunkcióit a zöld szemes ostorostól újra legalább az emlÅ‘sök irányába befolyásoló korhely levesért, ami Pityu bátyó hűtÅ‘jébÅ‘l került az arcunkba, majd a lelkünkbe.

Koncertképek ITT!



Hozzászólások száma: 0 db




Kommentáld!



A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Hozzászólások




--> VISSZA <--


© copyright 2013 Szerda zenekar